Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Opt persoane au fost rănite în accidentul produs marţi pe DN73A, la ieşirea din localitatea Şercaia către Ohaba, judeţul Braşov.

Şapte dintre cei opt răniţi în accidentul produs marţi pe DN73A, în judeţul Braşov, sunt angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri. Aceştia erau în autoutilitara implicată în accident, cu care se îndreptau spre locul de muncă.

Iniţial, reprezentanţii IPJ Braşov au anunţat şase victime în urma accidentului în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor DRDP Braşov, în autoutilitară se aflau şapte angajaţi ai instituţiei, care se îndreptau spre locul în care se desfăşoară lucrări de asfaltare de pe DN73A.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat. Pentru asigurarea măsurilor de salvare a fost mobilizat un elicopter SMURD şi mai multe ambulanţe în zonă.

La locul accidentului se desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acesta.

STIREA INIŢIALĂ

Șase persoane au fost rănite, marți, în urma unui accident produs pe DN73A, în județul Brașov, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat.

Un accident rutier soldat cu șase răniți, dintre care unul grav, încarcerat, s-a produs, marți dimineață, pe DN 73A, la ieșire din satul Șercaia spre Ohaba, în județul Brașov, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Pentru asigurarea măsurilor de salvare a fost mobilizat un elicopter SMURD și mai multe ambulanțe, transmite corespondentul Mediafax.

Integral pe DC News