Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Darren Cahill, omul care, de când se ştie, a fost legat cu fire puternice de germanii de la Adidas, continuă să îşi afişeze loialitatea faţă de Simona Halep prin cele mai simple şi naturale gesturi. Zâmbeşte ca un preşcolar, uşor surprins, uşor şugubăţ, când îi arăţi că ai observat că, în continuare, aşa cum a început să o facă în martie 2018, când românca a semnat cu Nike, poartă încă haine cu celebrul logo Swoosh.

ProSport s-a întâlnit cu Darren Cahill în inima Clujului, unde australianul a făcut show la Sports Festival. Înainte de a ne apuca de vorbit de-ale tenisului, am aflat, amintindu-ne de precedentul dialog, în care omul din spatele celui mai important succes din cariera Simonei ne mărturisea ce a remarcat urcându-se pe scaunul din dreapta în maşină, alături de Simo, că învingătoarea din 2018 de la Roland Garros a progresat mult în ale şofatului prin Bucureşti.

"Am văzut-o pe Simona în acest an, în câteva meciuri, când a fost puţin lipsită de energie şi puţin rigidă - iar, aici, probabil, este vina mea"

Integral pe ProSport