Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Recitesc moțiunea și nu rămîn decît cu un gust de ură și furie. Îmi sună ciudat, umflat, colorat, bombastic. Parcă ar reprezenta transcrierea unei dezabateri televizate. Seamănă și cu un pamflet politic, scris de un Păcală înecat în suc de lămîie.

-”Românii au votat într-un mod covârşitor”- exprimare bombastică, oarecum metaforică, dar lipsită de coerență. În exprimarea de față „covîrșitor” este pe post de adverb. Și poate fi înlocuit cu ”fuga-fuga”, cu mirați, cu sictiriți, cu în dorul lelii. Adverbul poate califica verbul „a vota”, iar acesta nu poate fi „covîrșitor”

Integral pe CotidianulComentarii

Gicu COTIDIANUL, ziar de cacat!

18 iunie 2019 10:42

Victor V Cata suferintza !...Cata suferintza mani8festata de alde Nistoresti....ca nu mai sunt platitzi baban din Subventzia jumulita de Dragnea din Buget pentru PSD-u...Sufera alde Ciuvicii ca s-a ieshit masiv la vot si ca e de vina "chemarea la vot" a PRO-TV-ului, a posturilor de radio de muzica si a unor "actorashi"...Ce mai sufera Chiriacii ca USR-ul a castigat marile orashe....Harakiri si-au facut dupa rezultatele alegerilor europarlamentare si Antenishtii3, si Romanistii TV....totzi bocesc banul greu primit pe filiera Dragnea...Si daca "Dragnea nu mai e, nimic nu mai e ...".Doliu General....

18 iunie 2019 6:35

EU Am citit titlul si prima fraza. Pe ziare.com nu se vede autorul. Eram convins ca-i turnatorul Nistorescu. N-am citit mai departe!

17 iunie 2019 21:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.