Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O doctoriță birmaneză a făcut apel sâmbătă împotriva interdicţiei de a profesa medicina, măsură ce i-a fost impusă după ce a postat poze în care apare în costum de baie sau în lenjerie intimă pe reţelele de socializare, informează AFP și Agerpres.

În vârstă de 29 de ani, Nang Mwe San a muncit timp de 5 ani ca medic generalist înainte de a deveni manechin în 2017. Ea postează în mod regulat fotografii în care apare în lenjerie intimă pe site-urile de socializare şi a apărut, de asemenea, în câteva cataloage de modă şi calendare. Ordinul birmanez al medicilor i-a anulat autorizaţia de a profesa medicina la 3 iunie, invocând "stilul ei vestimentar care contravine culturii şi tradiţiilor birmaneze".

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ecce Kurrupt Dr Kuru ecce gelos... A făcut o criză de gelozie privind pozele domnișoarei doctor pe Fesebuci și i-a revocat licența..

17 iunie 2019 17:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.