Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL nu vrea decât să-şi facă un selfie cu moţiunea de cenzură şi să-l trimită electoratului care, cu inexplicabilă credulitate, l-a votat. Vinovaţ pentru căderea moţiunii va fi PSD, pentru că – o va spune la panarama de mâine chiar urmaşul Brătienilor – n-a avut bunul simţ de a se trânti singur.

USRiştii - mindfulnessaţi de plusul electoral pe care li l-a adus Cioloş - au pus pe tot parcursul campaniei accentul pe faptul că există şi mai puţin pe ce vor face. În consecinţă, le-a dat mâna să anunţe că nu se vor deranja să iasă din transa meditativă ca să participe la o guvernare care i-ar decapitaliza politic.

Integral pe GândulComentarii

Kuminecăturile Gemene Ecce cineva interesat de un bananier primordial (pomișor), una bucată? Face umbră deasă și de-ale găurii din belșug, înbuci pe săturate tot sezonul electoral. Ecce gratis, doar trebuie smuls din grădina Palatului Toleranței, fostul Cotroceni. Ecce și un Ficus de vreo 2 metri înălțime plantat într-un ghiveci în incinta palatului. Cunoscut pe numele colocvial Klaussfinkter Wurst Johannis, numele științific ecce de fapt Ficus Arianus Repetentus.

18 iunie 2019 21:47

Ecce Kurrupt Articolul ăsta ecce o poezie. Lamentul poetic al căcănarului care câștigă detașat lupta pentru mâna domnișoarei precum un cavaler nobil spulberă de pe cal un pizdac cu mâinile legate la spate și îngenuncheat... Întrebucerea evident ecce ce face apoi cu domnișoara? Oare cacampionul chiar vrea să câștige acest duel...

17 iunie 2019 16:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.