Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul de Externe și-a publicat, zilele trecute, noua declarație de avere în care apare o practică pe care coaliția PSD-ALDE a promis că o va anula: cumulul pensiei cu salariu, ridicate de la același minister.

Teodor Meleșcanu a lucrat, mare parte din viața sa, în Ministerul Afacerilor Externe. El încasează, azi, o pensie de 107.302 lei pe an, adică 8.900 de lei, în euro, fiind vorba de 1.900 de euro. Meleșcanu ridică peste 7 pensii medii în fiecare lună.

Cum Meleșcanu este indispensabil, a fost chemat, în ianuarie 2017, să conducă exact ministerulul care îi asigură pensia. Meleșcanu a câștigat, anul trecut, ca șef al diplomației 151.711 lei. Lunar, Meleșcanu a câștigat 12.642 de lei pe lună, echivalentul a 2.750 de euro. În total, anul trecut Meleșcanu a câștigat, de la buget, prin cumularea pensiei și a salariului, suma de 4.650 de euro pe lună.

Integral pe NewsweekComentarii

fiziciana nu mai bine statea Melescanu acasa...ca vb aia..e rau sa muncesti toata viata sa iei pensie..mai bine stai acasa pe beneficii de la stat!...hal de "ziaristi"..patetic

17 iunie 2019 12:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.