Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu pare că se degradează pe zi ce trece, după ce în urmă cu câteva zile a fost reconectat la aparate. Medicii fac un apel la colegi și apropiați pentru a dona sânge pentru marele artist.

Starea de sănătate a artistului Mihai Constantinescu este tot mai gravă. Acesta are mare nevoie de sânge. Colegii săi, artiştii s-au unit, iar marţi vor merge la Spitalul Floreasca pentru a dona sânge şi pentru a-l ţine în viaţă pe marele artist, anunță România TV.

Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu

Prietenii îi transmit continuu mesaje soţiei care nu se dezlipeşte de patul artistului. Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate, după noi probleme respiratorii. Timp de 5 zile, artistul fusese lăsat de medici să respire singur. Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de aproape o lună.

Integral pe Capital