Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriel Tamaş va rămâne la Hapoel Haifa şi în sezonul următor, dar va fi sacţionat după ieşirile din afara terenului. Fundaşul nu a fost iertat de toate episoadele neplăcute, iar clubul a decis să îl sancţioneze cu reducerea salariului în următoarele 5 luni, cu 5.000 de euro.

Din fericire pentru fundaş, situaţia revine la normal ulterior, dacă se ţine la distanţă de episoadele în care a fost implicat în perioada trecută. În acelaşi timp, anunţă colbonews.co.il, Tamaş primeşte toate bonusurile şi primele pentru sezonul recent încheiat, iar clubul se obligă să plătească toate cheltuielile de judecată. Site-ul oficial al lui Hapoel făcea sâmbără următoarele precizări: ”Patronul Hapoel Haifa, Yoav Katz, şi jucătorul Gabriel Tamaş au ajuns la un acord pentru ca fotbalistul să rămână pentru al treilea sezon la club”.

Integral pe Mediafax