Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nasser Al-Khelaifi s-a săturat de toate discuţiile apărute în jurul echipei, cu privire la eventualele plecări ale jucătorilor importanţi. Aceştia afirmă că sunt dispuşi să plece la o altă echipă sau dau impresia că nu mai sunt motivaţi de o exprienţă la PSG, iar patronul a luat deja o decizie finală. Nervos fiind de toate zvonurile, omul de afaceri a anunţat că toţi jucătorii sunt de vânzare, indiferent de numlele lor.

Probabil că nemulţumirile lui sunt fundamentate şi pe rezultatele nefavorabile din Liga Campionilor, unde PSG dă rateu după rateu. Se mulţumeşte în fiecare an cu campionatul, iar Cupa Franţei nu este o competiţie la îndemână. În sezonul trecut a ratat trofeul, după un eşec în finală. Neymar, Cavani şi Mbappe sunt cele mai mari nume care trebuie să ducă nivelul echipei la un unul foarte înalt, dar au dat greş în ultimii ani. Astfel, din precizările lui Nasser Al-Khelaifi cei 3 pot pleca dacă nu mai sunt mulţumiţi şi nu pot da randamentul pe care îl aşteaptă toată lumea de la ei.

Integral pe ProSport