Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carmen Dan a avut o primă reacție, după ce Președintele i-a cerut demisia după problema cu voturile diasporei la alegerile europarlamentare. Ministrul de interne susține că Iohannis se află în campanie electorală.

”Nu identific responsabilitatea de care nu m-am achitat. Ca să comentez acest moment al președintelui, nu ai cum să vorbești de responsabilități dacă nu ești vinovat. Nu faci, nu greșești. Despre acuzații, am spus de fiecare dată, Președintele are acces la toate informațiile încât să nu se pună într-o situație penibilă, atunci când acuză pe cineva fără justificare. Pe de altă parte, iarăși înțeleg, de o bună perioadă de timp Iohannis e în campanie și atunci mesajele pe care le transmite public sunt de natură politică”, a declarat Carmen Dan.


Comentarii

Muie postacilor Psd Se vede clar cel de 12.57 este un imputit de postac Psd-ist,,nu ati murit încă postacilor Psd-isti

17 iunie 2019 14:11

NAZISTULUI îi place să sufle în trompetă, direct proporțional cu banii primiți de la imperialiștii occidentali. Acest câine de NAZIST, nu trebuie să mai fie președintele României !!!!

17 iunie 2019 12:57

Muista Carmen Dan curvă lui pușcăriasul Dragnea Sa te fut in gura @CD1 .....tot cu curva si analfabeta Carmen Dan curva puscariadului Dragnea,,,sa imi bag pula in gura ma-ti,,,sa iti iau familia in pula de postac imputit Psd-ist.

17 iunie 2019 10:48

Carmen Dan ii place anal Baga pula in gaoaza si doarme cu ea acolo !

17 iunie 2019 7:34

Muista Carmen Dan curvă lui Dragnea Buna seara, sunt eu, euro-Baba Macrou (moartea pe schiuri "en marche", n.m.) si protestez ca Jandarmeria voastra nu e ca a noastra si nu va trage cu bile de cauciuc în euro-bostan si nici nu va scoate ochii ca la noi!

17 iunie 2019 0:57

Rujan Iohannis, ai grija si cum fukci cu EURO-poolla, sa nu cumva s-o scapi din cioc, ca (doar) ea ne aduce noua, lapte, brânza, carne, oo! Si nu uita ca trebie s-o sugi (cu abnegatie, daruire & veneratie, n.m.) ca daca o rontzai, atuncea se consuma si nu-ti mai pute în nas cf. Normelor CE în vigoare.

17 iunie 2019 0:49

Rujan Iohannis ai grijă cu nenorocita,e brațul armat a lui Dragnea. Împreună cu penalul șef au bătut și gazat manifestanți pașnici in 10 august.

17 iunie 2019 0:32

CD 1 Dacă nu te superi, nu te mai lega de CARMEN DAN, „Muista Carmen Dan curvă lui Dragnea” ce ești! Fire-ai a dracului cu mă-ta, cu tată-to și cu toate nemurile tale de rahați... Animal presitoric cu creier de pasăre colibri și minte de găină emancipată. Te bag în mă-ta îndoit în șapte cu capul afară să ți-o trag în gură! Ce ai cu Ministrul Carmen Dan? Ai vrut s-o pupi în cur și nu te-a lăsat? Asta da, gest urât din partea ei... Deci, atenție, fii cuminte, ca să nu mai avem vorbe, bine?

16 iunie 2019 23:17

Mihai Antochi O aparut un imputit de postac Psd-ist ,,,suge-me-ai pula de Mihai Antochi sa o fut pe ma-ta in gura de jeg si țigan roman.

16 iunie 2019 21:22

Muista Carmen Dan curvă lui Dragnea Iohannis se află intr-o stare penibila futute in gura de vaca si prosta,,,numai o slugă a puscariasului Dragnea poate scrie asemenea tampeni ,,,du-te mai prost-o in Videle ca acolo tie locul daca i-ai dat pizda infractorului Dragnea te-a pus ministru,,într-un loc unde tu esti habarnista...in încheiere te fut in gura de slugă.

16 iunie 2019 21:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.