Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentru doamna Dăncilă nu există tabere în PSD şi pe cale de consecinţă nici înjurături între ele. În rest, celelalte figuri ale partidului stau toată ziua pe ecrane vorbind fix despre tabere şi înjurături. Nu ar fi nimic senzaţional în asta, dacă partidul nu s-ar afla la guvernare.

Dacă ne uităm în jur şi vedem criza din Republica Moldova, parcă ne-am dori o guvernare responsabilă. Iar dacă privin la starea economiei lăsată moştenire de Dragnea-Vâlcov, cu atât mai mult am vrea profesionişti pentru vremuri dificile. Dar nu se întrevăd prea multe speranţe. În urma victoriei de la alegerile europarlamentare, cele două forţe, PNL şi USR-PLUS, nu sunt mai lămurite decât PSD în privinţa guvernării. USR şi partenerii de la Plus nu sunt prea fericiţi să intre într-o echipă care ar urma să vină în Palatul Victoria, dacă ar trece o moţiune de cenzură. Pe de o parte este explicabil.

Integral pe AdevărulComentarii

EU Tara n-are nevoie de guvern. Ea merge la fel fie ca sunt psd la guvern fie ca sunt pnl. Asa ca Ghe Ghe sa stii tu ca guvenele doar incurca lucrurile, adica dupa ce se strang banii de la noi contribuabilii, acestea ii impart dupa pofta lor. In rest economia merge mai bine sau mai rau dupa cum sunt conditiile externe si/sau managerii.

13 iunie 2019 18:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.