Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moţiunea simplă „26 mai vă cere demisia, domnule Meleşcanu!” iniţiată de 34 de senatori PNL, USR şi PMP, a fost respinsă marţi de coaliția PSD-ALDE-UDMR. Din nou penibil, Călin Popescu-Tăriceanu a lansat în plenul Senatului acuzații la adresa parlamentarilor USR, după modelul „hoțul strigă hoții!”: „Dumneavoastră, cei de la USR, care sunteţi într-o bună prietenie cu PLUS-ul, care are legături cunoscute cu oamenii din fosta Securitate şi cu copiii lor, probabil că aveţi informaţii ceva mai multe, pe care noi nu le avem. Asta e realitatea!”.

Tăriceanu a povestit într-un interviu că în copilăria sa timpurie, mama sa nu se descurca cu banii. „În copilărie, Tăriceanu s-a mai confruntat cu o lipsă: cea a tatălui biologic, despre care până astăzi nu se ştie nimic. Mama fostului premier, Alexandrina Louise, a divorţat de tatăl lui Călin şi s-a căsătorit cu Dan Amedeo Lăzărescu, istoric şi liberal. După anul 2000, liberalul a recunoscut legăturile sale cu Securitatea.”, scria acum câțiva ani ziarul Adevărul.

Integral pe CurentulComentarii

Marius Taricene tu sa mai vorbești când vei lăsa justiția să te cerceteze până atunci sa taci. Ești un penal dovedit de procurori austrieci și tu mai ai curaj sa acuzi un partid care este curat în privința hoției practicată de PSD-PNL de 30 de ani. Unde ai ascuns spaga de 800000 de dolari? Spune jegule?

13 iunie 2019 15:59

Socotitorul Obraznicia la unii romani este incomensurabila. Chiar prins cu mana in buzunarul tau, hotul va spune ca-si cauta batista sa se stearga la nas. Doar din greseala a ajuns in buzunarul tau. Aici suntem deficitari in comparatie cu alte natii. Sa nu credeti ca celelalte natii n-au hotii lor. Au! Numai ca masa critica ( cei mai multi) au o altfel de educatie si nu le ajunge mana in buzunarul altora. Tariceanu este un exemplu. Eu pana ieri il admiram pe Chirica. Lucrurile sunt de netagaduit. Cand ai bani se pot lasa mostenire fara nicio problema, doar daca vrei sa le ascunzi provenienta incerci fel de fel de metode. Vedeti si cazul hotului Valcov. Si cati in tara asta!?

13 iunie 2019 14:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.