Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandal pe aeroportul din Constanţa. Peste 200 de pasageri aşteaptă de mai bine de 17 ore ca să plece spre Londra. Cursa lor era programată aseară în jurul orei 21:00 şi de atunci sunt duşi cu vorba, spre disperarea lor.

Zborul a fost anulat din cauza unei defecțiuni tehnice. Cei peste 200 de pasageri sunt și la această oră pe aeroport.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Mihail Kogălniceanu a precizat că a fost vorba despre o aeronavă a companiei Wizz Air, care venea din direcția Londra, iar la aterizare a lovit o pasăre.

„După parcare, comandatul aeronavei a efectuat verificările necesare, considerând că sunt necesare verificări suplimentare din parta unei echipe tehnice de la București. Zborul era programat să decoleze la 20:50. În urma deciziei companiei, zborul a fost reprogramat pentru astăzi în jurul orei 11:10. Pasagerilor li s-au oferit băuturi răcoritoare și croissante”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Integral pe Digi24Comentarii

Uoăi, da undi vreț voi sâ plecaț ăi?! Adică, vouă vă intră mare-n cwr, iar voi vreți să va scăldați în Mediterană? Rușini sa va cii!!!

13 iunie 2019 14:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.