Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul Dăncilă bagă România în faliment. Ultimele cifre anunță o criză iminentă. Deficitul de cont curent a explodat în primele luni ale lui 2019. Totul a devenit oficial, iar economia autohtonă este în pericol.

Șoc total în economia autohtonă. Deficitul de cont curent a explodat pur și simplu. Criza este extrem de aproape. Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 2,306 miliarde de euro, în primele patru luni din 2019, în creştere cu 38,5% comparativ cu cel din perioada similară din 2018, de 1,665 miliarde euro, se arată într-un comunicat de presă al Băncii Naţionale a României (BNR).

În structură, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 1,273 miliarde euro, balanţa serviciilor a înregistrat un excedent mai mic cu 34 milioane euro, balanţa veniturilor primare a înregistrat un deficit mai mic cu 817 milioane euro, iar balanţa veniturilor secundare a avut un excedent mai mic cu 151 milioane euro.

Integral pe CapitalComentarii

Dumitru Ilie-Pintilie "Televiziunea belgiană RTBF: România, noul El Dorado al incinerării deșeurilor. Pentru 17 euro pe tonă, riscăm să devenim pubela Europei" - vreau o "tzara" ca afara & o euro-poola drept în gura, respectiv între fessele de euro-bookci!

14 iunie 2019 0:13

Gabriel Zamfirescu vedeti si articolul meu "Un nou Pact Ribentropp-Molotov? Rusia și Germania au semnat un ACORD pentru aprofundarea cooperării economice. Cu sancțiunile economice impuse de UE Moscovei cum rămâne?" la adresa:https://www.activenews.ro/externe/Un-nou-Pact-Ribentropp-Molotov-Rusia-si-Germania-au-semnat-un-ACORD-pentru-aprofundarea-cooperarii-economice.-Cu-sanctiunile-economice-impuse-de-UE-Moscovei-cum-ramane-156450

13 iunie 2019 23:57

PSD se joaca cu FOCUL! STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!

13 iunie 2019 18:02

Marius Astea sunt rezultatele guvernări PSD, acum când inevitabil vor veni tăierile de personal și salarii la cine se va aplica? La prosti ca întotdeauna. Mie îmi place ,poate așa o să simntiti ce se întâmplă când votezi PSD. Luați cu pâine sa va ajungă.

13 iunie 2019 16:07

Lazar Solo asa este, dar explica asta incompetentilor si minciunosilor din guvern si Parlament ! Unde-i Olguta cea rea de guura care ne ametea spunand ca, economia duduie si ca sunt bani pentru pensiile nesimtite si salarii mari nejustificate ??

13 iunie 2019 14:09

solo Si pe persoana fizica asa se intampla cand "mananci" mai mult decat "produci". Te imprumuti ( cu acte) de la altii pana cand aia nu mai au rabdare sa astepte sa le platesti datoriile si te dau in judecata. Pierzi totul! Cate apartamente si case s-au pierdut prin acest fel de actiuni. Camatarii te jupoaie cand te prind impunandu-ti dobanzi mari.

13 iunie 2019 13:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.