Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Copa America - Deși mai sunt două zile, doar 65 la sută din bilete au fost vândute pentru competiția americană.

Organizatorii competiţiei de fotbal Copa America, turneu care debutează vineri în Brazilia, au anunţat, miercuri, că au vândut 65 la sută din biletele pentru meciurile acestei ediţii, cu 5 la sută mai puţin decât obiectivul fixat iniţial pentru această dată, informează AFP. 'Ca la orice produs, întotdeauna există unele (meciuri) foarte apreciate şi altele care nu stârnesc interes', a declarat directorul general al Comitetului de organizare, Agberto Guimaraes, în cadrul unei conferinţe de presă la stadionul Morumbi din Sao Paulo.

Guimaraes, fost responsabil al Jocurilor Olimpice 2016 de la Rio, a declarat că organizatorii se aşteptau să vândă 70 la sută din locuri până pe 12 iunie, dar îşi păstrează optimismul, apreciind că debutul competiţiei va genera un interes crescând pentru public. 'Noi sperăm să avem vânzări reuşite', a adăugat responsabilul brazilian.

Integral pe DC NewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.