Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că puterea în Republica Moldova a fost uzurpată totalmente de oligarhi, iar coaliția de guvernare de la Chișinău încearcă să rezolve acum această problemă.
Liderul de la Kremlin a comparat situația din Republica Moldova cu ce s-a întâmplat în Ucraina, în perioada Președinției lui Petro Poroșenko.
„Ce se întâmplă acum în Moldova nu este unic, dar e mai grăitor, pentru că puterea în Moldova, așa cum a fost în mare parte și în Ucraina, a fost în sens direct și indirect uzurpată de structuri oligarhice, care au acaparat toate structurile de stat, instituțiile de drept, Parlamentul, totul. Au făcut bani pe spatele poporului și-i folosesc în folos propriu și pentru a-și întări influență în stat”, a declarat Vladimir Putin.
El a mai spus că alianța de guvernare încearcă acum să rezolve această situație și să construiască un stat modern și civilizat.
„Îl vom susține pe președintele Igor Dodon și partenerii să de coaliție, pro-Vest, pentru a scăpa într-un final de acești oameni care au uzurpat puterea”, a completat președintele rus.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.