Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că nu vede nicio problemă în a accepta informaţii denigratoare despre un oponent politic oferite de către un Guvern străin, relatează Reuters.

Întrebat în cadrul unui interviu pentru ABC News dacă ar accepta informaţiile sau dacă ar alerta FBI-ul, Donald Trump a transmis că este posibil să facă ambele lucruri.

„Cred că faci ambele lucruri. Cred că ai vrea să asculţi, nu e nimic greşit în a asculta. Dacă cineva te sună din altă ţară, să zicem Norvegia- Avem informaţii despre oponentul tău- cred că ai vrea să asculţi”, a declarat Trump.

Ulterior, preşedintele american a insinuat că în astfel de situaţii, nu apelezi la FBI.

„Am văzut foarte multe lucruri în viaţa mea. Nu cred că vreodată în viaţa mea am sunat FBI-ul. În viaţa mea. Nu sunt FBI-ul. Dai pe cineva afară din biroul tău, faci ce trebuie făcut”, a declarat Donald Trump.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.