Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vremea extremă a făcut noi pagube în mai multe județe din România. Pompierii au intervenit imediat în sprijinul polpulației.

Urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice prognozate în intervalul 12 iunie ora 08:00 - 13 iunie ora 07:00, au fost înregistrate efecte la nivelul a 17 localități din 8 județe (AG, BN, CS, GR, HD, MM, TR și VL) unde au fost afectate/inundate 65 case, 69 anexe gospodărești, 24 beciuri/subsoluri, 136 curți, 1 instituție publică, 6 societăți comerciale și s-a intervenit pentru degajarea a 2 copaci căzuți fiind avariate 2 autoturisme și 3 acoperișuri de clădiri.

De asemenea, circulația rutieră a fost temporar blocată pe 2 drumuri județene (DJ 172/BN și DJ 154/BN) din cauza apei acumulate pe carosabil.

Totodată, rămân afectate de aluviuni și alunecări de teren produse în zilele anterioare 1 drum național (DN 73D/AG) pe care circulația rutieră este blocată, respectiv 1 drum național (DN 17A/SV) și 2 drumuri județene (DJ 609/TM și DJ 205D/VN) pe care circulația rutieră este restricționată.

În județul Prahova, în localitatea Sângeru, continuă căutările pentru găsirea celui de-al patrulea minor luat de viitură în data 31.05.2019.

În județul Buzău, în localitatea Păltineni, continuă căutările pentru găsirea persoanei (bărbat, 80 ani) dată dispărută din data de 04.06.2019 (a plecat cu animalele și nu s-a mai întors, existând posibilitatea ca aceasta să fi fost luată de ape).

Integral pe DC NewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.