Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O româncă, însărcinată în şase luni, a fost descoperită decapitată de iubitul ei în apartamentulul în care aceasta stătea cu chiria, într-un orăşel din Valencia, Isabela Elena Răducanu locuia împreună cu partenerul său de aproximativ un an. Bărbatul, de origine spaniolă, a fost cel care a găsit-o moartă în casă.
Juan Vicente şi-a găsit prietena moartă în pat, cu mai multe răni de cuţit la gât, potrivit presei spaniole. Femeia, care mai avea o fiică de opt ani, fusese anterior prostituată, dar nu se ştia dacă moartea sa are legătură cu activitatea sa anterioară.
Iubitul româncei, muncitor agricol, a intrat în stare de şoc câd a desxcoperit oribila crimă şi abia a avut puterea să alarmeze autorităţile. Copilul nenăscut nu a supravieţuit.
Până acum, poliţia nu are niciun suspect, nu există dovezi care să îl acuze. Colegii bărbatului au confirmat că acesta era la muncă atunci când s-ar fi petrecut crima.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.