Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îl atacă pe președintele Klaus Iohannis, după acesta a anunțat că mâine va fi semnat Acordul național pentru parcursul european al României. PSD și ALDE nu vor fi prezenți la semnarea acestui pact.

„Deşi Curtea Constituţională a decis astăzi amânarea dezbaterilor cu privire la verificarea respectării procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului, dl Iohannis dă dovadă de dispreţ faţă de rolul instituţiilor din statul român şi anunţă că la Cotroceni, mâine, îşi aduce apropiaţii să semneze aşa zisul Acord Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României. Nu este decât o nouă dovadă de disperare din partea preşedintelui şi de lipsă de respect faţă de rolul instituţiilor din statul român”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Integral pe Digi24Comentarii

Marius PSD nu se dezminte, noi vrem tăierea pensilor speciale,ajutoarelor sociale,vot electronic,abrogarea ordonanței 114, depolitizarea instituțiilor, condamnarea penalilor, stoparea tăieri pădurilor, stoparea împrumuturilor externe, stoparea concesionari parcelor din marea neagra, informatizare sistemelor din instituțiile publice, transparenta in ocuparea posturilor in sectorul bugetar, începerea de mari proiecte de tara, legi noi și corecte pentru salarizare și pensi. Ia uite draga PSD ce nu ai făcut și te mai miri de rezultatul alegerilor europarlamentare. Vrem și noi normalitate nu feudalism.

13 iunie 2019 7:51

Coalitia hotilor penali PSD & ALDE: STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Daca PSD si ALDe indraznesc ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca coalitia HOTILO PENALI: sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!

12 iunie 2019 23:56

Alte PENSII SPECIALE pentru godacii PSD. Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!

12 iunie 2019 23:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.