Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Am intrat în politică la 45 de ani şi vă dau scris pe cuvânt de pionier, de la anul mă retrag la vatră. În ultimii 30 de ani doar amantele, hoţii, acoperiţii şi proştii au avut succes (...) Ăsta e modelul de conducere in PSD: un tătuc luminat, un despot luminat, în care si doamna Dăncilă îşi va intra in curând (...) Ei, bravo. De parcă vă spun o noutate absolută. Sigur că va veni. Sunt 300 de mii miliarde dolari în titluri de valoare care nu au nicio acoperire în aur sau valute.

Baloanele astea de săpun se vor sparge la un moment dat, pentru că nu putem să le rostogolim la infinit. Sunt nişte şacali internaţionali care fac bănet gras şi mult în perioadele de criză, când cumpără la preţuri de chilipir industrii întregi care făceau sute de miliarde de dolari în perioada de boom economic şi pe care le iau la o treime din valoare în criză. Istoria se repetă. Dar nu învăţăm nimic din greşelile trecutului. Şi în 2008 am avut o creştere economică record de 8,5% şi investiţii străine directe de 9,5 miliarde euro. Astăzi, când valoarea ISD-urilor e de 4 miliarde euro, zici că l-am prins pe Dumnezeu de un picior. Şi atunci ziceam că suntem imuni la criză. Că ea nu va traversa Oceanul. Dar în 2009 ne-a lovit şi pe noi din plin, când economia a scăzut cu 6,6%. Semnele unoi noi crize deja se văd în America, chiar şi în Europa” a spus Borza, fostul consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă.


Comentarii

Exercițiu de evaluare Fiecare dintre noi au la locul de munca,in sat,pe scara blocului sau pur și simplu cunosc un lider PSD. Vreau că fiecare să facă o caracterizare a acestor oameni. Cum sunt ei? Ce fac? Cum au comportamentul? V-am dat de gândit?

13 iunie 2019 15:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.