Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Social-democratii pretind ca acum isi primenesc partidul, ca se restructureaza, ca isi construiesc o noua fata. Asa o fi, desi mie mi se pare ca vorbele astea sunt aruncate doar pentru presa. Zic asta pentru ca, de afara, se vede cum se fugaresc pe holuri, cum isi trag ghionturi si cum isi platesc polite vechi. Prietenia cu Dragnea a devenit criteriu de indepartare a unora si altora, de parca greselile facute, si nu putine, s-au facut pentru ca vreun primar anonim i s-a strecurat pe sub piele si l-a sufocat cu prietenia lui, influentandu-l. Sa fim seriosi, Dragnea a facut ce-a vrut de fiecare data, n-a tinut cont de prea multe.

Fostul lider PSD s-a bazat mai tot timpul pe faptul ca nimeni nu avea curajul sa i se impotriveasca. Toti stiau, chiar daca acum nu o recunosc, ca din momentul in care ii reprosai ceva, existenta in partid iti era numarata in zile. Vina cea mai mare apartine nu esaloanelor doi si trei, nici membrilor de rand, care nu aveau acces la informatii, ci nucleului din imediata lui apropiere. A vazut, a tacut, drum bun si carare batuta.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.