Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sâmbătă, la doar câteva ore după ce aterizase în Marea Britanie, Leonard-Valter Tudor, în vârstă de 20 de ani, a pus folie de aluminiu într-o geantă, pentru a evita detectoarele din magazinul TK Maxx, situat în Nottingham.

Un complice a scăpat de vigilenţa poliţia, dar Leonard-Valter Tudor a fost arestat pentru tentativă de furt, după ce paznicii l-au reperat, scrie metro.co.uk. Luni, tânărul a ajuns în faţa judecătorilor.

Procurorul Sanjay Jerath a declarat: „Acuzatul a declarat că sosise în ţară cu o zi înainte. A mers la o adresă din Doncaster, pentru a găsi ceva de muncă. A fost abordat de un alt român, pe care nu-l cunoştea. A existat o propunere de „muncă” în Nottingham, unde ar fi trebuit să fure dintr-un magazin şi el a acceptat. Avea o geantă cu folie de aluminiu asupra lui şi îşi asumă responsabilitatea pentru fapta sa”.

Tudor, care a fost asistat de un translator român la tribunal, a recunoscut furtul de bunuri în valoare de 506 lire sterline şi a fost trimis într-un penitenciar pentru tineri, unde va sta 16 săptămâni.

Judecătorul Leo Pyle a declarat: „Sentinţa ar trebui să fie una de descurajare, în cazul dumneavoastră”.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.