Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea, a declarat, vineri, că este mai interesată de bugetul Primăriei Bucureştiului decât de organizarea unui Congres în partid, susţinând că, în prezent, orașul se află într-un faliment nedeclarat şi situaţia va fi discutată cu premierul.

Marți, premierul Dăncilă a lăsat să se înțeleagă că toată România va contribui cu bani pentru ca Bucureștiul să scape de faliment. "Am avut o întâlnire cu toţi primarii de sector, al Capitalei, pentru a vedea cum să facem rectificarea bugetară. Vom discuta cu primarii de oraşe şi vom discuta cu adminstraţia locală pentru a nu ajunge în această situaţie", a declarat Viorica Dăncilă.

Gabriela Firea a spus că are cuvântul premierului că, la rectificare, Capitala va primi bani de la buget pentru a evita falimentul. Este vorba de un miliard de lei plătiți și de cei care nu trăiesc în București.

Poate și îmbărbătată de această perspectivă, primăria Bucureștiului va organiza, din banii de la bugetul local, un festival folcloric: „Suntem în faliment nedeclarat, spunea primarul Capitalei acum câteva zile. Între timp, pe SICAP (platforma de achiziții publice), au apărut noi achiziții pentru organizarea Festivalului de Folclor. În total, costurile pentru acest eveniment se ridică la nu mai puțin de 1,4 milioane de lei.

Integral pe NewsweekComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.