Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preliminariile Euro 2020 au continuat și marți, 11 iunie 2019, cu ultimele meciuri din etapa a patra. A fost o seară cu foarte multe goluri, Germania și Franța fiind ”premiantele” zilei. Nemții i-au călcat pur și simplu în picioare pe estonieni, scor 8-0, în timp ce Franța s-a impus cu 4-0 pe terenul Andorrei.

Italia a câștigat meciul de acasă cu Bosnia, dar cu mari emoții, golul victoriei fiind marcat pe final de Verratti, în minutul 86. Asta după ce oaspeții au condus la pauză, grație reușitei lui Dzeko! Turcia n-a mai repetat performanța din runda trecută, când a bătut Franța, pe propriul teren, cu 2-0, și s-a înclinat, ce-i drept în deplasare, în fața Islandei, scor 2-1.

Un alt meci extrem de interesant a fost cel dintre Grecia și Armenia, pierdut de fosta campioană a Europei. Elenii au alergat tot meciul pentru a egala, dar la un moment erau conduși cu 1-3. Golul lui Fourtounis, din minutul 87, a mai animat asistența, dar nu a fost suficient pentru a se mai schimba soarta partidei.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.