Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti anunţă că pentru efectuarea unor lucrări provizorii la km 82+750, pe DN 10, la Viaductul Giurca, începând de miercuri, de la ora 11.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe toată lungimea viaductului, la o singură bandă de circulaţie, în lăţime de 2,25 m. Reprezentanţii instituţiei mai menţionează că restricţia de 3,5 to, instituită pentru km 86+300, rămâne în continuare şi este valabilă şi pentru Viaductul Giurca. Zona va fi semnalizată corespunzător.
Şoferii care tranzitează zona sunt rugaţi să circule cu atenţie şi să respecte restricţiile instituite temporar. Viaductul Giurca, situat pe DN 10, în zona Siriu, a început să se deterioreze vizibil, de o bună bucată de timp, în structura situată la zeci de metri deasupra solului apărând o gaură prin care se vede prăpastia. Viaductul este lung de aproximativ 280 metri şi are o înălţime a pilonilor de 46 de metri.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.