Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele USR Dan Barna a declarat, la Marius Tuca Show, că îşi va asuma opţiunea de prezidenţiabil, dacă USR şi PLUS vor ajunge la această concluzie. Mai mult, Barba susţine că cele două partide vor merge, cel mai probabil, cu un tandem prezidenţiabil- premier. Care sunt cele mai vehiculate nume pentru prezidenţiabilul USR PLUS?

Întrebat dacă va fi candidat la prezidenţiale, Dan Barna a spus: “Nu pot să confirm acest lucru. Eu confirm faptul cert că Alianţa USR PLUS va avea un candidat cert la alegerile prezidenţiale. Am spus de când am fost ales preşedinte USR că USR va avea candidaţi la toat ciclurile electorale”

Legat de Klaus Iohannis, Barna a afirmat: “În cele câteva interacţiuni pe care le-am avut de când sunt în politic, e suprinzător un om cu simţul umorului, deşi nu pare. La ultima întâlnire, când i-am spus că vom avea candidat şi mi-a zis e şi firesc. E un om care s-a luptat să apere societatea. E un om care a rămas consecvent pe nişte principii şi valori”.

Integral pe Ziua VecheComentarii

Vasile Barna stai deoparte de PNL, sunt la fel de hoți că și cei din PSD.

11 iunie 2019 17:11

v Eu nu-mi fac planuri daca vor avea avea candidati la alegeri ci sa ne feresca Dumnezeu sa "cistige" alegerile Ghiolbanis sau Ciolosica. Mai prosti ca astia nu cred ca o sa gasim (dovedita prin activitatile lor). Astia il intrec in prostie pe Iliescu si Javra Ordinara

11 iunie 2019 16:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.