Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gigi Becali continuă să caute un nou antrenor după ce tehnicianul echipei Metan Mediaș, Edi Iordănescu, ar fi decis, după mai multe negocieri, să nu vină la FCSB. Astfel, patronul roș-albaștrilor s-a reorientat și testează piața italiană.

Walter Zenga (59 de ani), Devis Mangia (44 de ani) și Cristiano Bergodi (54 de ani) au șanse de a fi numiți ca succesori ai lui Mihai Teja. Zenga este de departe favorit, mai ales că are şi susţinerea directorului sportiv al clubului, Mihai Stoica. În prezent, Zenga nu are echipă, după ce a fost dat afară în luna martie de la Venezia, şi declară că s-ar întoarce oricând la FCSB: „Da, mi-aș dori să antrenez iar în Romania! Uite, la Dinamo nu a mers, la Cluj e prietenul meu Dan Petrescu, la Viitorul e prietenul meu Gică Hagi, la FCSB sau Steaua nu e nimeni acum. Sunt MM și Gigi, prietenii mei. Și mai e și Duckadam, căruia vreau să-i mulțumesc pentru că a vorbit frumos de mine și a spus că sunt potrivit pentru Steaua. Mi-ar plăcea. Telefonul meu e deschis”, a declarat Zenga, la ProTV .

Integral pe Jurnalul Național