Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD a pierdut jumătate din numărul de europarlamentari câștigat în 2014 și va trimite în Parlamentul European doar 8 politicieni: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Cristian Terheș, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru și Dragoș Benea. Fostul ministru al Afacerilor Europene Victor Negrescu nu intră decât în eventualitatea retragerii unuia dintre cei 8. Au rămas pe tușă și Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Doina Pană și Bianca Gavriliță.
PNL este partidul care va trimite cei mai mulți membri în Parlamentul European, după ce a obținut la alegerile de duminică aproape 27% din voturile românilor. Astfel cel puțin 10 europarlamentari, dacă punem la socoteală și voturile care vor fi redistribuite de la cei care nu au trecut pragul electoral vor pleca în Parlamentul European: Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi și Marian-Jean Marinescu. Gheorghe-Vlad Nistor e cu semnul întrebării.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.