Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii au votat pentru renaşterea ţării şi pentru o Românie europeană, a declarat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll, liderul PLUS, Dacian Cioloş, scrie Agerpres.

„Votul de astăzi arată că România renaşte. Cetăţenii României în sfârşit au redat sens democraţiei prin votul lor. Mulţumim celor peste 9 milioane de români care au ieşit astăzi la vot şi care au demonstrat că România este o ţară europeană, (...) că dau un exemplu şi Europei despre ce poate să facă o naţie atunci când societatea se mobilizează pentru a arăta politicienilor sensul în care trebuie să meargă ţara”, a afirmat Cioloş.

Integral pe Digi24Comentarii

Kuminecăturile Gemene Gaura fomistului Marius Ivanescu adevăr beșește. România trebuie târâtă prin căcat de măscărici neprihăniți.

26 mai 2019 22:20

Ecce Kurrupt Klaussfinkter Wurst Johannis s-a scremut și România Altfel s-a născut. Precum cioara vopsită a lui Konchita Wurst. Pizdacul Șef evident ecce eliminat. Incredibil de trist dar adevărat...

26 mai 2019 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.