Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trebuie să recunoașteți că ultimul mare piron bătut în capul justiției din Romania n-a fost încă scos. O fi plecat generalul Dumbravă Dumitru prin cine știe ce pensie sau consiliu de administrație, a izbutit uscatul și smucitul de Florian Coldea să joace rolul de profesor ajuns de rîsul studenților, a șters-o Sebastian Ghiță în Serbia, s-au ascuns artiștii statului de drept cu generali și generălese prin tot felul de cotloane.

Dar unul a rămas în vîrful piramidei: George Maior. La el încă nu s-a ajuns. Mai important decît Klaus Iohannis, mai amestecat în jocurile de putere decît Dragnea, Tăriceanu sau Viorica Dăncilă la un loc, George Maior, băiatul profesorului de la Cluj cu legături externe mai complexe decît ale Guvernului român, se clatină și transpiră chiar în inima Americii. George Maior a fost devoalat de Horia Georgescu de la ANI ca artizan al unor dosare penale ticluite pentru tot felul de personaje care îi stăteau în cale.

Integral pe CotidianulComentarii

Sursa articolului Cotidianul turnatorului nistorescu Mizerabilul Cornel Nistorescu Va mai trebuie alta dovada? Culmea nesimtirii, un turnator recunoscut al securitatii comuniste, acest Nistorescu, intrat la facultatea de Filologie a Universitatii BB din Cluj-Napoca dupa ce-si satisfacuse stagiul militar la o unitate a securitatii, unde de altfel a si fost racolat, acest individ cu CINCI NEVESTE vine si da lectii de moralitate poporului ROMAN si in particular SOCIETATII TIMISOARA. Nu-i asa BUDUCA?. ( Buduca si Cristoiu il stiu bine pe acest TURNATOR) Voi, acei romani nemernici si turnatori ai fostei securitati comuniste ati furat idealurile REVOLUTIEI din TIMISOARA, ati pus mana pe putere, totodata erati prea MULTI impotriva PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA si in SPECIAL AL PUNCTULUI 8, asa ca 30 de ani v-ati lafait in functii BANOASE, ati FURAT POPORUL ROMAN- nu numai prin cel mai corupt partid PSD- ci v-ati infiltrat oameni si-n celelalte partide pe care de fapt ati dorit sa le DISTRUGETI. Primul a fost PNTCD, iar rezultatul se vede prea bine in acest individ numit .PAVELESCU. Evident ca nici PNL n-a scapat de aceste infiltrari Din fericire a rezistat, si inca rezista, evident nu asa cum ne-am fi dorit unii dintre romani ( cei de buna credinta). Adica ROMANII PATRIOTI si nu romanii PATRIHOTI cum ar trebui sa apara in sloganul partidului psd: PATRIHOTI IN EUROPA , Roamania merita mai mult! De la voi? Pe voi numai focul iadului va poate curata!!!

23 mai 2019 22:27

Horia Georgescu (recomandat de Ani) Stimate domnule Nistorescu, Doar doua intrebari rogu-va:sunteti cu ora? Cate finalizari permiteti? Bine, trei: primiti si cu bile pe piron? Respect.

23 mai 2019 20:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.