Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Maria Grapini, candidat PSD la europarlamentare, a prezentat, joi, viziunea despre documentul la care a lucrat și pentru care urmează să intre în negociere instituțională.

Este vorba despre unul dintre cele mai importante rapoarte pe care le așteaptă Uniunea Europeană, privitor la instituirea programului Vama, de cooperare în domeniul vamal.

"Dorim prin acet regulament să avem proceduri comune de verificare a mărfurilor care intră prin diverse puncte vamale în interiorul pieței interne din țări terțe. Pentru că odată întrate într-o țară ele circulă liber. Un raport important, dar care nu s-a terminat în mandatul care s-a încheiat. Fiind raportor și venind din mediu privat știam foarte bine care sunt durerile întreprinzătorilor români, intră foarte multe produse contrafăcute piața din România și atunci eu am insistat foarte mult la comisar să accepte amendamentele noastre", a spus Maria Grapini, înt-un interviu acordat Sabinei Iosub, pentru pagina de Facebook Be EU.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.