Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Liviu Dragnea a depus, joi, la Camera Deputaţilor un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buştean, cherestea şi lemn de foc, începând din 2020, pentru 10 ani. Proiectul prevede instituirea unui Registru naţional de evidenţă a pădurilor.

Proiectul depus, joi, la Camera Deputaţilor de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este numit "Lege privind gestionarea durabilă a pădurilor".

"În vederea aplicării regimului silvic şi gestionării durabile a fondului forestier se instituie Registrul naţional de evidenţă informatizată a proprietăţilor forestiere, la nivelul autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură. Realizarea cadastrului aferent fondului forestier proprietate publică a statului este finanţată de la bugetul de stat sau din surse proprii ale administratorilor fondului forestier proprietate publică a statului", arată proiectul de act normativ.

Integral pe Mediafax