Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

REFERENDUM 2019. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a transmis un mesaj ironic cu privire la organizarea referendumului pe justiţie.

REFERENDUM 2019. Întrebat de jurnalişti dacă va vota la refrendumul de duminică, Daea a răspuns că, de regulă, evită inutilităţile şi urmăreşte obiectivele sănătoase.

REFERENDUM 2019. „Eu, de regulă, urmăresc obiectivele sănătoase pentru ţară şi, uneori, când apar inutilităţi le ocolesc”, a spus acesta.


Comentarii

Sursa de kkt! Articol de kkt! Sursa, autor: Antena 3, Latrina 3. Haznaua 3. Pentru că trăieşte din banii de la Crescent şi din minciună, “puşcăriaşul cu antene” turnatorul securist dan voiculescu, este cel care şi-a strecurat pe listele PSD oameni de încredere precum Maria Grapini, Carmen Avram, Cris Terheş, care să transfere minciunile voiculesciene şi propaganda Antenei 3, în interiorul Parlamentului European. Desigur, între “oameni de onoare” nimic nu este gratis. La schimb, pentru cele trei locuri eligibile primite de “puşcăriaşul cu antene”, toată divizia de propagandă a Antenei 3 si-a pus simbriaşii, ordonat şi cu talent, în slujba unei campanii mincinoase în favoarea lui Dragnea şi a clicii lui.

23 mai 2019 22:58

Kuminecăturile Gemene Daea ecce domn. De când? Sunt dezamăgit. Nu putea țăranul să zică lucrului bine făcut pe nume? Când apare un căcat în cale, eu nu calc în el...

23 mai 2019 17:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.