Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul deputaţilor USR Cristina Prună i-a transmis, joi, o scrisoare deschisă preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea în care îi cere să pună pe ordinea de zi proiectul de lege al USR privind abrogarea pensiilor speciale, cu excepţia pensiilor militare şi ale magistraţilor.
„Domnii Iordache, Nicolicea şi Simonis au făcut tot ce le-a stat în putere ca să blocheze acest proiect. Am văzut, însă, că domnul Liviu Dragnea a devenit un mare susţinător, peste noapte, al eliminării pensiilor speciale pentru parlamentari. Noi cerem să fie eliminate cu totul, pentru că aşa este corect! De ce trebuie să fie unii mai speciali decât alţii? În acest sens, i-am adresat o scrisoare deschisă în care i-am amintit domnului Dragnea despre acest proiect de lege al USR. Noi chiar luptăm pentru eliminarea acestui dublu standard, fără a fi impresionaţi că vin alegerile şi trebuie să dăm bine în faţa camerelor”, a declarat deputatul USR Cristina Prună, printr-un comunicat de presă remis, joi, Mediafax.

Integral pe MediafaxComentarii

pensionist contributiv Absolut TOATE PENSIILE trebuie calculate in sistem contributiv ! Pt ca nici un pensionar nu mananca cu doua guri, iar daca pana cand a iesit la pensie, n-a fost in stare , din munca cinstita sa-si faca un ...."cheag", de ce ar binemerita de la Stat ? O fi vreun...Matrosov, vreun stahanovist fruntas, ceva - cumva pe-acolo ? ca daca a inventat ceva, ia bani buni din inventia lui !

24 mai 2019 12:28

Nici magistratii, nici militari, nici nimeni! Nu merita altceva decat pensie dupa contribuita la fondul de pensii. Orice altceva e discriminare pozitiva fata de majoritate si incalca principiul "nimeni nu e mai presus de (aceeasi) lege". Deci, fara legi speciale.

23 mai 2019 14:22

pensionarul umilit Si militarii de ce nu? S-au batut cu sticlele prin restaurante in timp ce militarii culegeau recolta patriei! In ce razboie si-au mancat sanatatea? In Afganistan? Acolo s-au batut, au dat si MITA ca sa prinda loc. Era catig bun! Au avut salarii mari, deci ar trebui sa aibe ( chiar daca n-au contribuit) pensii bune! Pentru un GENERAL nu-i destul 1000 de euro/luna?? Pentru un Magistrat care ar avea -dupa contributivitate- in jur de 3000 lei/luna, nu-i destul 1000 de euro/luna? De ce trebuie sa ia 18 000 de lei/luna, adica 4000 de euro/luna?

23 mai 2019 14:09

Dar magistratii de ce nu?! Ce ei au doua perechi de coaie?! Lor de ce sa nu li se aplice principiul contributivitatii ca la toti romanii?!

23 mai 2019 13:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.