Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Invitat în studioul DC News, unul dintre liderii Alianţei 2020 USR - PLUS şi preşedintele USR, Dan Barna, a vorbit despre speranţele pe care le are alianţa la aceste alegeri europarlamentare, dar şi despre motivele pentru care alegătorii ar trebui să pună ştampila pe formaţiunea politică din care face parte şi nu pe PNL.

Liderul USR a vorbit despre un moment recent, în care a fost luat cu asalt pe stradă de câţiva tineri şi întrebat de motivele pentru care Alianţa 2020 ar trebui votată.

"O să vă povestesc ceva ce mi s-a întâmplat de curând şi mi-a dat cumva speranţe. Eram la universitate, ieşeam de la un interviu, şi au venit la mine patru tinere, cred că aveau 19-20 de ani, şi mi-au spus:" Domnule Brana, v-am recunoscut și am venit să vă întrebăm de ce să votăm USR PLUS". Asta mi s-a părut o chestiune remarcabilă, pentru că nu ştiau despre noi foarte multe. Le-am povestit, le-am explicat că suntem partidul care a făcut opoziţie, că suntem o alianţă care promovează oameni noi şi care promovează o Românie pro europeană, dar faptul că tinere de 20 de ani aveau mesajul mi-a dat speranţe".

Integral pe DC NewsComentarii

Vasile Sau activat postaci PSD plătiți cu mii de euro din bani publici. Degeaba urlati dragi postaci PSD e pe topogan și nu trece de 20% la alegeri. Dragnea la pușcărie .

24 mai 2019 9:00

Florin Răvdan Guy Verhofstadt: Uniunea Europeană trebuie să devină un „imperiu”. Dacă naționaliștii vor câștiga aceste alegeri, va însemna „moartea pe interior” a blocului comunitar - va rog asadar sa ma alegeti pe mine EURO-Împarat si promit în schimb sa va dau sa "absorbiti" la "fonduri" pâna va axfiati si va iese pe nas (egal moartea prin exterior, n.m.)!

24 mai 2019 0:02

Florin Răvdan Europarlamentarul PNL, Adina Vălean, spune că migranții veniți ilegal prin Marea Mediterană nu pot fi lăsați să se înece și se întreabă cum pot fi integrați imigranții veniți „în valuri masive” - tu ce zici?!

23 mai 2019 23:57

Nu mai vrem sa fim condusi de HOTI si condamnati PENALI vrem EURO-pushlamale de teapa lu' Corina Creatza, ca ele are "fonduri" si ne azvârle si noua si noi stam în chilotzi, la metrou, cu EURO-polla la soare, le "absorbim" si tropaim prin "casa noastra comuna" ca caii, n.m.)!

23 mai 2019 23:46

USR Sa stiti ca si în UK au avut loc alegeri (da' daca te apuci acuma sa le comentezi, îsi baga astia EURO-poolla înapoi în chilotzi si nu mai apuci nici macar sa o mirosi, ca de supt nici nu mi poate fi vorba în condidiile astea de stress, n.m.)!

23 mai 2019 23:42

USR In Olanda au avut loc alegerile, au câștigat laburiștii care ereau pe a treia poziție la toate sondajele. USR este ținut intenționat jos in sondaje dar după alegeri se va vedea adevărată forță a partidului.

23 mai 2019 23:27

Marius Toți se tem de USR, și PSD și PNL .Ajungi la concluzia că uni oameni nu vor normalitate . Care partid a mai crescut atât într-o perioadă atât de scurtă? USR este partidul tinerilor care sau săturat de dinozauri din politica care nu mai vor să plece. Hai USR.

23 mai 2019 23:10

Nu mai vrem sa fim condusi de HOTI si condamnati PENALI Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor.

23 mai 2019 22:03

PEDEPSE ASPRE PTR HOTI SI CONFISCAREA AVERILOR FURATE Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare! DRACnea, tariceanu, valcov, udrea, bica… etc. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti in tara asta, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si… iar calare pe tara si pe noi! PE 26 MAI votam impotriva HOTIEI si a HOTILOR! Dam cu toti HOTII de pamant!

23 mai 2019 21:53

analistu` perfect Cam....4 voturi o sa aiba ! Si-atata e mult !

23 mai 2019 18:10

EcceKurrrupt:Nu ignorati mesajele mele Numai asa va puteti da seama cat de imbecil sunt. Numai asa va dati seama ca sunt si alti imbecili pe langa mine. Daca imbecili ca mine n-ar fi voi ce-ati face. Traiasca imbecilitatea!

23 mai 2019 14:20

Ecce Kurrupt - ignorati mesajul anterior. Tocmai imi luasem salariul de postac si trebuia sa-l justific pe urmatorul. De fapt sunt sodomizat mereu de angajator, dar ce nu face omul pentru bani?

23 mai 2019 12:34

Ecce Kurrupt Domnul Dan Bârnă a parafrazat întrebarea originală a tinerelor care l-au luat cu asalt pe stradă: "De ce să votăm cu Uniunea Sodomizați România?" Căcănarul le-a răspuns în timp ce lua șpițuri dureroase în sfinkter: "Nu v-ați săturat de ciordeala tradițională a pizdacilor dragele mele? Gândiți-vă ce minunată ecce ciordeala altfel!" După ce a ajuns crăcănat acasă, kuristul eurovizionar a înțeles cumva că speranța moare ultima...

23 mai 2019 11:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.