Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Herjeu, membru CNA, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis de minciună, somându-l pe şeful statului să prezinte dovada existenţei ordinului lui Liviu Dragnea şi a ajungerii lui la membrii CNA şi anunţând că se gândeşte chiar să depună o plângere penală în acest sens.

"Preşedintele ţării minte şi asta nu are nicio scuză, chiar dacă, presupun, a fost minţit la rândul său de consilierii şi politrucii din jur. O să încep cu cea mai gravă acuzaţie, la care mă gândesc foarte serios dacă nu cumva ar trebui să răspund cu o plângere în justiţie. Îl somez pe preşedintele ţării să prezinte dovada existenţei ordinului lui Dragnea şi a ajungerii lui la membrii CNA vizaţi de comentariile sale, implicit la mine. Eu înţeleg că preşedintele nu are habar de legea audiovizualului. Şi e normal. Domnia sa încă mai are probleme cu nuanţele Constituţiei. Dar consilierii se puteau documenta şi puteau afla că, în cazul unui referendum, CNA NU acordă timpi de antenă. Cu atât mai puţin pentru publicitate electorală. Timpii de antenă se acordă DOAR în cazul emisiunilor de promovare electorală, care NU se pot desfăşura pe tema referendumului, ci doar în cazul unor alegeri parlamentare, locale sau prezidenţiale", a scris, pe Facebook, Radu Herjeu.

Membrul CNA precizează că toate televiziunile au avut deplina libertate de a organiza dezbateri electorale pe tema referendumului şi multe dintre ele au şi făcut-o.

Integral pe MediafaxComentarii

numaratorul de minciuni Un Presedinte...MINCINOS ??? Si...sas pe deasupra ? Nu se poate, pt ca sasii ..."nu mint" ! Nici macar in chestiunea...testamentului dovedit fals pt doua din...nenumaratele case, nici in chestiunea....meditatiilor, nici in retrocedarile catre FDGR, nici in....celelalte si deosebit de multe...dosare penale, nici in......

23 mai 2019 12:59

Kuminecăturile Gemene Ecce cam grosolan să zici că specimenul Homo Superior care șede pe scăunelul din capul Mesei Tăcerii MINTE. Am putea spune că Klaussfinkter Wurst Johannis preferă feliile din capătul celălalt al cozonacului sau că pidosnicul spune adevărul altfel... Ecce moduri mai civilizate de exprimare...

23 mai 2019 4:17

Mai, Herjeu, bine ca n-aveti nicio problema cu Dragnea care, in doua saptamani la rand, a fost prezentator-propagandist PSD la "Viata satului" si asta pe postul national public TVR1, la ora de maxima audienta, la pranz, imedita ce ies romanii din rural dela biserica. Acolo n-ati avut nimic de obiectat, sleahta majoritar PSD-ista ce sunteti.

22 mai 2019 20:51

Herjeu, asta, dupa ce ton si limbaj foloseste fata de Presedintele tarii, totusi, nu prea are cei sapte ani de acasa. Mare lucur sa nu fie propus si sustinut in CNA tocmai de PSD. Poate ca Iohannis interpreteaza cateodata voit Constitutia altfel, dar nici Herjeu nu e stiu eu ce specialist in drept constitutional.

22 mai 2019 20:48

Neamț sadea Ar cam trebui... Poate i-ar mai tăia din tupeu...

22 mai 2019 19:26

Lingaul Lasa-l ca e si el un biet profesoras ajuns mare si bine inteles ca habar nu are de multe dar uraste ,holeu si scrie carti ,nu de fizica ca aia e si mai grea !!

22 mai 2019 19:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.