Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mă declar un pic bulversat - că siderat m-am mai declarat acum câteva seri –, în legătură cu unele precizări ale liderului PSD, Liviu Dragnea.

Cu siguranţă, nu este vorba despre „teaser-ul” produs de Daddy, la Adevărul Live, precum că va face anunţul oficial al înscrierii sale la crosul prezidenţialelor, duminică, 26 mai, după scrutin. Asta era de la sine înţeles, în raport cu orice hotărâre a ÎCCJ, emisă, şi ea, lunea viitoare. Fie că va fi „condamnare”: „Era previzibilă o astfel de decizie, întrucât mi-am anunţat candidatura”, fie că nu va fi „condamnare”: „Candidatura mea este absolut logică – am învins statul paralel; am repus Justiţia în drepturile sale fireşti. Mergem până la capăt”.

Integral pe GândulComentarii

ROMANI MERGETI LA VOT Daca nu vreti sa ajungeti condusi de DRACnea, mergeti la VOT!!!

23 mai 2019 12:32

gica,contra Politisti au invatat din experienta ca este mai bine sa nu te bagi in scandaluri si sa fugi cat poti de ele ca sa nu ai "suparari" Justitia a invatat si ea aceiasi lectie si amana la nesfarsit sentintele clare ale infractorilor Halal justitie !

22 mai 2019 16:58

CCR ,,SALVAMARUL" PSD Eu pe Dragnea pana la un punct il pot intelege. Este un infractor care lupta pentru libertatea lui. Asa cum fac cei mai multi, cei mai lasi desigur, si fiecare o face cu mijloacele la dispozitia lui. Cei mai vinovati sunt insa aceia care ii permit, care il ajuta sa faca statul praf ca sa scape. Iar prima si cea mai grava vinovatie o are CCR. Nu exista instituție care sa fi făcut mai mult rău Romaniei decat CCR. Dragnea cu banda lui sunt niște hoți și borfași ordinari, ca atare fac ce știu, adică fură, dar ăștia de la CCR sunt trădători de țară și la momentul potrivit ar trebui să dea socoteală și judecați corespunzător crimei. Despre raspunderea magistratilor toaca penalii toata ziua si ea chiar exista. Dar raspunderea judecatorilor CCR? Despre ea de ce nu ar trebui sa vorbim in conditiile in care ea nu exista deloc, iar deciziile CCR nu au cale de atac. Vreti sa fiti instanta, atunci raspundeti in rand cu judecatorii adevarati

22 mai 2019 14:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.