Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A apărut informația că Radu Mazăre refuză să se urce în avion. Fiind o persoană arestată, această procedură trebuie negociată de ofițerii de supraveghere, de comandatul aeronavei și de autoritățile franceze. În situația unui refuz total de a se îmbarca, există mijloace cu ajutorul cărora polițiștii pot îndeplini această misiune.

Radu Mazăre a ajuns în escală la Paris. Din celula de detenție din aeroport, acesta a cerut azil politic. Autoritățile franceze au refuzat cererea de azil politic a lui Radu Mazăre.

În momentul în care cei doi ofițeri care l-au preluat pe Radu Mazăre au aflat că acesta intenționează să solicite azil politic în Franța, cei doi ofițeri au comunicat autorităților franceze. În momentul în care au aterizat la Paris, autoritățile franceze au așteptat această escortă, au luat notă de cererea lui Mazăre, au studiat documentele, au văzut despre ce este vorba și au spus: „Mazăre are o condamnare definitivă în România. El nu se află pe teritoriul francez, el se află în zona de tranzit, acolo unde știm bine că sunt niște legi speciale. A treia precizare a fost că nu va părăsi zona de tranzit, l-au îndrumat urgent către acea zonă de detenție a aeroportului din Paris. Autoritățile franceze i-au comunicat lui Radu Mazăre că poate exercita acest drept al unei cereri de azil din închisoare de la București, unde va fi adus în această seară. Și că autoritățile franceze vor studia această cerere”, a precizat Radu Tudor la Antena 3. Radu Mazăre ar intenționa să ceară azil politic în Franța. Fostul primar al Constanței le-ar fi transmis acest lucru polițiștilor care îl însoțesc, în timpul zborului dinspre Madagascar.

Mazăre a făcut o cerere similară în Madagascar, care însă a rămas fără răspuns.


Comentarii

Doina Ba io sunt convinsa ca daca zicea ca cere azil ca e EURO-bulangiu LGBT-ORL si ca nu-l lasa Dracnea sa futa copii în cur, îi dadea' aia azil pe loc si scapam de el!

20 mai 2019 23:28

Florin Bilei regaula e simpla si logica: cine refuza sa suga EURO-poolla sa se linga pe bot de azil!

20 mai 2019 23:23

Viorel Gabor Mazare asta e si bou, ca daca îsi dadea cu crema de ghete pe moaca, se înfasura în cersaf, îsi punea un turban pe cap, zbiera "allahu akbar!" si declara ca vrea azil ca sa le taieie beregata la popi, sa calce lumea pe strada cu camionu' si/sau sa arunce biserici în aer si/sau sa le dea foc, atunci îi dadea' aia azil cât ai zice "peste!"

20 mai 2019 23:21

Doina Chiar nu are limite nesimtirea acestui Radu Mazare. Dupa ce a furat cu ambele maini, acum are tupeul sa ceara azil politic in Franta. Sper sa nu fie atat de prosti sa i-l si dea. Ar fi culmea. Este incredibl cat tupeu au acesti PSD-isti hoti, prosti si nemernici. Eu asi dori sa i se confiste toata averea asta colosala furata nu numai sa faca puscarie. Sunt sigura ca o sa faca 1 an sau 2 dupa care o sa fie liber si cu bani multi, furati de la amaratii constanteni. Rusine!

20 mai 2019 17:33

gica,contra Mazarica trebuia sa ceri azil in Rusia !

20 mai 2019 16:58

Viorel Gabor Atzi vazut vreodata vreun PSD-st hotz si condamnat sa admita ca e vinovat si sa se caiasca....El si neamurile lui..Niciunul...Totzi vor sa fure cu ambele maini...si au si televiziuni de partea lor (Antena 3,Romania TV,TVR-1) ce-i fac Eroi pe Hotzi si Coruptzi iar cine-i prinde si condamna sunt Securisti, Sorosisti, Masoni, Binom-ist, StatParalel-isti....etc....etc...

20 mai 2019 16:38

Zamfir Gheorghe Tare asta cu refuzul de a urca în avion! Ha, ha, ha!

20 mai 2019 16:08

Zamfir Gheorghe Florin Bilei Tare ssta!

20 mai 2019 16:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.