Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep a avut un 2018 de vis, cel mai bun an din cariera ei de până acum şi, ridicând ştacheta atât de sus, e foarte greu ca ea să se menţină la acelaşi nivel în 2019. Această situaţie a ieşit în evidenţă, mai întâi, la finalul sezonului de hard.
Dacă în primele trei luni din 2018, constănţeanca a înregistrat 19 victorii în 22 de meciuri şi a acumulat 2.385 de puncte, în acest an, în aceeaşi perioadă, Halep a câştigat 14 meciuri din 20 şi a adunat doar 1.300 de puncte.
Parcursul din acest an ar fi însemnat un real succes pentru majoritatea jucătoarelor din circuit, însă pentru Halep, el a însemnat o pierdere de 1.085 de puncte şi căderea de pe locul 1 mondial. Iar presiunea clasamentului a crescut asupra Simonei, odată cu începerea sezonului de zgură. Asta deoarece, anul trecut, românca a adunat cele mai multe puncte pe această suprafaţă: 2.900! Prin comparaţie, liderul mondial, Naomi Osaka, a câştigat doar 255 de puncte pe zgură în 2018.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.