Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Al doilea titlu în două sezoane consecutive cu CFR Cluj, iar lucrurile par roz în Ardeal. Venit la CFR la finalul lunii martie după o experienţă eşuată în China, Dan Petrescu a reuşit să ducă echipa spre titlu şi şi-a îmbogăţit CV-ul intern cu un nou trofeu. Totuşi, în ciuda performanţei la care a contribuit cu ultima impresia, fostul mare fundaş al echipei naţionale are motive să fie nemulţumit.

Sursele ProSport indică faptul că Dan Petrescu a fost sărit de la plată până în acest moment. Antrenorul nu a primit nici măcar un salariu de la momentul în care şi-a pus semnătura pe contractul cu ardelenii, lucru care îl face să îşi ia măsuri. Petrescu şi-a deschis în acest moment canalele de comunicare şi a transmis semnale conducerii că ia în calcul o plecare de la campioana României dacă lucrurile nu vor fi remediate urgent.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.