Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul agent guvernamental al României pe lângă Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Viorel Mocanu, a prezentat informaţii false instanţei de la Strasbourg, în încercarea de a-l ajuta pe reclamantul Liviu Dragnea. Liderul PSD a atacat la Strasbourg sentinţa de condamnare în dosarul Referendumul, unde a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Principala reclamaţie formulată de Liviu Dragnea se referă la faptul că după pronunţarea sentinţei şi înainte de motivarea acesteia, doi dintre cei cinci magistraţi care l-au condamnat definitiv, Livia Stanciu şi Luminiţa Zglimbea, au apucat să se pensioneze, astfel încât aceştia nu au mai semnat morivarea sentinţei. În locul lor, potrivit legii, a semnat preşedintele Înaltei Curţi, Cristina Tarcea. Dragnea susţine că astfel nu a avut parte de un proces echitabil.

O altă reclamaţie a lui Liviu Dragnea se referă la faptul că motivarea sentinţei sale a fost redactată de către magistratul-asistent care a participat la proces, Veronica Junger, şi nu de către unul dintre cei cinci judecători din complet. Şi în acest caz, Dragnea susţine că nu a avut parte de un proces echitabil.

Integral pe AdevărulComentarii

Zamfir Gheorghe A fost orice, Revoluţie a fost în capul lui Iliescu pentru a motiva asasinarea cuplului Ceauşescu!

20 mai 2019 17:16

fiziciana ce le mai place astora de la neAdevarul sa manance kk..oare nu li s-a aplecat deja?

20 mai 2019 11:08

Lovitura de stat! Pt. Bugetul ciuruit al Romaniei, este benefic ca Justitia sa stabileasca Lovitura de Stat in dec. 1989, si ca, nu a fost Revolutie, deoarece, astfel va fu abrogata Legea Revolutionarilor, care, cu ticalosie au supt milioane Euro - plata de indemnizatii si beneficii ( spatii comerciale, terenuri, case) nemeritate. Romania "se mandreste" acum, cu 2 milioane Revolutionari de carton, care, 99% nici n-au calcat pe la "rivolutie" . Votam pt Lovitura de Stat in dec. 1989 !

19 mai 2019 23:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.