Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Duncan Laurence, reprezentantul Olandei, este câştigătorul Eurovision 2019. Artistul, în vârstă de 25 de ani, a cucerit publicul şi specialiştii cu piesa „Arcade“ şi marchează astfel prima victorie a ţării sale după 44 de ani.
Următoarea ediţie a concursului Eurovision se va desfăşura în Olanda, după ce Duncan Lawrence a fost desemnat câştigătorul Eurovision 2019, graţie interpretării piesei „Arcade“, care a obţinut un total de 492 de puncte.
Juriile din toate cele 41 de ţări participante la Eurovision 2019 au votat, iar punctajul acordat de ele a contat în proporţie de 50%. Votul publicului a însemnat jumătate din punctajul final.
Olanda a fost marea favorită a caselor de pariuri şi a primit cele mai multe voturi din partea publicului. O piesă de dragoste şi un spectacol extrem de simplu, fără dansatori sau efecte speciale, i-au adus victoria lui Lawrence.

Integral pe AdevărulComentarii

Kuminecăturile Gemene Titlul cântecului, în traducere liberă evident ecce: Mortal Kombat.

19 mai 2019 13:21

Ecce Kurrupt Un kur rupt ecce tot ce a rămas. Încă pun unguent pe toate fisurile. Am pierdut doi franjuri pe drum. Când am venit crăcănat acasă. Mă tem că am pus-o. Du-mă, du-mă înapoi te rog. Sunt repetent permanent cu abonament. În kuru gol fără rochie. Recunosc că am pierdut. Eurovizionul însă l-am câștigat. Deoarece ecce trofeul de căcat.

19 mai 2019 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.