Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi seara, la mitingul liberalilor de la Oradea, că „fug infractorii din PSD de referendum ca dracu de tămâie” și a susținut necesitatea ca românii să meargă la vot pentru a asigura cvorumul de validare la referendum, dând semnalul clar de toleranță zero față de corupție.

Declarațiile liderului PNL:

Fug infractorii din PSD și ALDE de acest referendum ca dracu de tămâie. Le este frică pentru că știu că românii nu sunt de acord cu corupția. Fac tot ce pot să nu se discute nimic despre referendum.

Integral pe G4media.roComentarii

Nazistu,Fascistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu @17 mai 2019 11:10...Să ști domnule că Dragnea este foarte bun pentru Romănia....că scoate țara de pe Harta Europei și o mută în Asia....Teleormănizînd-o cu totul.....

17 mai 2019 16:31

crestinu` si....nu prea E un individ pe-aici, care il lauda pe KWJ ! Ia-ti-l baih kktule acasa la tine ! Pt Romania sasu-i e un blestem !!!

17 mai 2019 11:10

a lu` pigus Nu fuge nimeni de tampenia saseasca ! De ...referendumu` lu` peste ! Il ia vca...atare ! Recte - o tampenie !!! Drept pt care, nici un om cu oarece scaun la cap ....NU VA VOTA O TAMPENIE !!! Nici nu te salut orbete ! Alupigus !!!

17 mai 2019 10:26

PSD-ALDE, dar si PDL pe care l-ati incorporat in mod neinspirat in loc sa ii lasati sa moara ploitic ca PNTCD-ul, au distrus tara asta. Asa ca nici cu cu PNL-ul, in forma asta, cu Blaga cap de lista, nu mi-e rusine. Votez USR-PLUS.

17 mai 2019 10:00

Nazistu,Fascistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu Iohannis este un Președinte civilizat, educat, cizelat, sportiv, cunoaște multe limbi străine la perfecțiune, este agreeat de Mai Marii Lumii și-n Cancelariile Occidentale....(Ați văzut Summitul de la Sibiu ?...).Și este de partea bună a politicii adica fără hoți, corupți și furăciuni....În schimb Dragnea este vizibil de toată lumea că a schimbat făgașul Justiției din Romănia să scape de pușcărie, el și alții ca el din Gașca de Baroni PSD-iști.....Dragnea este imoral....Era încă însurat și pleca în vacanțe cu amanta blondină mai umezită la păsărică să i-o tragă în Brazilia....Cum să-i lași pe mînă o țară lui ăsta cînd după 20 de ani și-a abandonat familia cu doi copiii....Ăsta vinde Romănia bucată cu bucată....deja a început cu Covasna și Harghita....că a dat maghiarilor prin UDMR-u tot ce au cerut aștia....că parcă dădea de la mă-sa de acasă....Și dacă ^strugurii sunt acrii pentru el^ adică este INDEZIRABIL la Bruxelles că pînă și socialiștii lui l-au huiduit la Madrid iar SUA nici nu i-a dat Viză de intrare la ei în țară ca la ultimul Borfaș-Golan....Și dacă PSD-ul lui este neabordabil cu relațiile înghețate în Grupul Socialiștilor Europeni, ce face Borfașul ?....Deconectează Romănia de la Occident stricînd și relațiile țării cu ei și ne duce-n Asia.... La Putin și Erdogan....eventual în China....

17 mai 2019 6:47

Marius PSD+ PNL = distrugerea României. De la revoluție încoace ați contribuit la starea jalnica în care ne aflam. Nici PNL nu este străin de distrugerea economiei și sărăcia in care ne aflam. USR este soluția.

17 mai 2019 6:35

Ecce Kurrupt Fug pizdacii penali și se ascund la casele lor fix ca draku de tămâie... Le ecce frică deoarece ei știe că majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor ecce neprihăniți și nu tolerează ciordeala tradițională.

17 mai 2019 6:19

PSD Mincinos si ipocrit Romania este distrusa caramida cu caramida de un grup de oameni cu probleme penale, care a luat-o prizoniera. PSD-ALDE nu mai pot invoca legitimitatea alegerilor cat timp nimic din ceea ce au promis nu pun in practica, in timp ce singura lor preocupare este sa distruga Justitia, ceea ce nu au spus in campanie, deci nu a fost mandatat de electorat. Grupul de penali care conduce Romania va incerca sa demonizeze Europa si sa ne indeparteze de ea. Ajutat de instrumentele sale de propaganda DCNEWS, antenna 3 Romania Tv,,etc, va minti si va manipula, asa cum a manipulat in privinta acordului primit de Tudorel Toader de la Comisia de la Venetia in privinta OUG 92. Indiferent ce vor inventa, indiferent ce vor toca, adevarul este ca Parlamentul European, Comisia Europeana, UE in ansamblul sau si Comisia de la Venetia pun la colt Guvernul Romaniei pentru a proteja Romania de actiunile ticaloase ale acestuia. Nu Romania este vizata, ci cei care o conduc.

17 mai 2019 0:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.