Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, în comuna doljeană Călăraşi, că săptămâna viitoare va depune un proiect de lege care prevede interzicerea exportului de buşteni din România, astfel încât lemnul să se exporte doar în formă prelucrată.

El a mai afirmat că în ultima perioadă a fost stimulat programul de prelucrare a produselor, iar de anul viitor la acest capitol se vor aloca fonduri mai multe.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Marius Până acum de ce nu ai propus legea asta? Ori ce ați face poporul nu va mai vrea. Fraudarea alegerilor va mai ajuta dar vedeți că sunt europarlamentare și e cam nasol cu ăștia.

17 mai 2019 6:39

Nazistu,Fascistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu LUME !....LUME !....LUME !....Veniți la Targoviste ca va da MOCA Dragnea bani....Moldovenilor poturoși le-a dat Dragnea 20 000 Lei/Gospodărie....Muntenilor, vouă o sa vă dea Dragnea 30 000 Lei de familie....Că dă de la mă-sa de acasă !....Prostime!....Prostime!....Prostime!....Vă face PSD-ul spitale noi moderne cum le-a facut pe cele 8 regionale in 2,5 ani de guvernare....Vă modernizează scolile cum a făcut cu cele 2 500 școli si gradinitze construite noi din "Cacatul Program de Guvernare Mincinos" spus in 2016 pentru PROȘTII CEI MAI CRED....Fac PSD-știi sute de Kilometrii de autostrăzi...Vă face Dragnea autostrăzi...și a ^Sudului*....și a ^Nordului^....și a ^Westului^.... și a ^Estului^.....Și în campania de prezidențiale o va începe pe a ^Sud-Estului^....apoi ^Nord-Westului^...și tot așa...NU TRECE ZIUA ȘI DRAGNEA NU ^BORĂȘTE^ PE TELEVIZIUNILE SLUGI CÎTE-O ^MINCIUNĂ GOGONATĂ^ PENTRU PROȘTII CE-L MAI CRED.....ȘI MAI TRAGE ȘI CÎTE-O ^CUFUREALĂ^ ÎNPOTRIVA OCCIDENTULUI CEL ^RĂU^....Salvatzi-l pe Dragnea de puscarie....ca s-a"jurat" ca nu mai fură.....

17 mai 2019 6:22

Fara HOTUL asta ajungem departe! PSD se da de ceasul mortii dar nici drakul nu-i mai scapa de furia poporului jecmanit. E cacat tot PSD-ul! Are credibilitate cat are si dracnea, 5%. Geaba se screme chireac si pieleanu, voiculescu cu gadea, ciuvica, oana stancu, razvan popescu.. ba chiar o scote din latrina 3 voiculescu si pe nevasta lui ursu, carmen avram, numai sa impinga psd ul din spate.HOTII lui DRACnea se dau de ceasul morti ca-i mananca poporul acum la alegerile din 26 mai. 99% se vor prezenta la referendum sa spulbere PSD-ul si HOTII din jurul lui DRACnea. Romanii vor ca LEGEA sa domneasca in tara asta nu HOTII si legile lui tudorel toader SLUGA psd-ului si avocatul lui DRACnea. Legi facute special pentru HOTI, CRIMINALI si VIOLATORI pe care i-a scos jagardeaua de toader din puscarii de-ti este frica sa mai iesi si ziua din casa.

17 mai 2019 0:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.