Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spațiul politic european se umple de partide populiste și extremiste, dar și cu ul alt tip de ideologie – cea care induce electoratului ideea că nu are de ales decât între această ideologie și haos. Este ideologia centrului extremist, teoretizată în ultima vreme în spațiul francofon. În Franța, exponentul acestui curent este La Republique En Marche, partidul prezidențial.

Integral pe CotidianulComentarii

Dacian Romanian Urinian Securian Futtinkurissian PUNR-enian Caritasian Muiosh Ba mie îmi place de "En Marche", ca e cu EURO-bulangii elghebete-ORL de (ambi-)"gen" si cu experimente (gratuite, n.m.) de schimbare de sex efectuate pe copiii Dvs. (despre care presa relata acum vreo 70 de ani ca ar fi fost exersate pe jidovi în lagarele de Diluare & de Concentrare din Europa Centrala, n.m.)!

16 mai 2019 23:08

Bine, dar "Centru Extremist" e o exprimare ... riscanta, aici e vorba (mult) mai degraba despre un extremism PUR, inventat si practicat de "elitele" EURO-poollii (de "nucleu' dur", recte de ca pula "Europa", n.m.) în tentativa de deturnare a energiilor si püasiunilor - similar "luptei pentru pace" si "salvgardarii cuceririlor revolutionare" exersate (fara succes, n.m.) de de-alde neicanimeni Comunescu, Erich Honecker & Co(-mplicii lor, de ieri si e azi, n.m.)

16 mai 2019 23:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.