Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Proiectul de lege care dă puteri sporite jandarmeriei şi poliţiei, adoptat tacit la Senat, a fost criticat azi de Rareş Bogdan, candidat PNL la europarlamentare. Rareş Bogdan acuză majoritatea PSD-ALDE că dă legi pentru a folosi instituţiile de forţă ale statului ca armă politică.

Într-o conferinţă de presă la Oradea, Rareş Bogdan afirmă că proiectul de lege iniţiat de Florin Iordache şi Carmen Dan „schimbă complet în sistemul de ordine publică din România prerogativele unor instituţii cheie” şi că forma noii legi va duce la abuzuri. Modificările la lege pe care liberalii le văd periculoase:

Integral pe Digi24Comentarii

FRATE-SO FRITZ Da: să-i lase pe toți vagabonzii și descreierații să-și facă de cap invocând drepturile omului. De fapt, ce mi-e peneliști, ce mi-e haștagisști? niște derbedei, analfabeți și anarhiști, cu deosevbirea că peneliștii sun cu mai bine dotați cu pustietate sub scăfârlie, în frunte cu marele nimeni ludovic orban care, mână în mână și minte la minte cu președintele iohannis, au distrus cu mare pricepere un PNL istoric. Bravo lor!

16 mai 2019 23:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.