Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat explicaţii referitoare la anularea „marelui miting“ al PSD, iniţial programat pentru miercurea viitoare.


„Orice miting este important. Eu am luat decizia, ieri, după ce am discutat cu toţi colegii care se pregătiseră să vină în Bucureşti, şi am spus că cel mai important pentru noi este ca în ultima săptămână, în fiecare zi, în fiecare seară, să stăm în dispozitivele de campanie şi să discutăm cu oamenii. Decât să aducem 100.000 de oameni la Romexpo, pentru miting care sigur că e important, dar este cu cu o zi înaitne de a se termina campania, mai bine preferăm să rămânem în oraş“, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Integral pe AdevărulComentarii

Ce n-as da ca oamenii astia de-i duceti cu forta incolo si-ncoace sa vi se intoarca impotriva si sa voteze orice altceva, mai putin PZD.

16 mai 2019 20:19

Nazistu,Fascistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu ..LUME !....LUME !....LUME !....Veniți la Targoviste ca va da MOCA Dragnea bani....Moldovenilor poturoși le-a dat Dragnea 20 000 Lei/Gospodărie....Muntenilor, vouă o sa vă dea Dragnea 30 000 Lei de familie....Că dă de la mă-sa de acasă !....Prostime!....Prostime!....Prostime!....Vă face PSD-ul spitale noi moderne cum le-a facut pe cele 8 regionale in 2,5 ani de guvernare....Vă modernizează scolile cum a făcut cu cele 2 500 școli si gradinitze construite noi din "Cacatul Program de Guvernare Mincinos" spus in 2016 pentru PROȘTII CEI MAI CRED....Fac PSD-stii sute de Kilometrii de autostrăzi...Vă face Dragnea autostrăzi...și a ^Sudului*....și a ^Nordului^....și a ^Westului^.... și a ^Estului^.....Și în campania de prezidențiale o va începe pe a ^Sud-Estului^....apoi ^Nord-Westului^...și tot așa....Salvatzi-l pe Dragnea de puscarie....ca s-a"jurat" ca nu mai fură.....

16 mai 2019 20:13

Kuminecăturile Gemene Eu cred că ecce destul de devreme, unii ar putea zice că ne-am trezit înainte să cânte cocoșul...

16 mai 2019 19:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.