Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul PNL la europarlamentare Rareş Bogdan a declarat joi, într-o conferinţă de presă Oradea, că reacţiile din presa din SUA privind construirea reactoarelor de la Cernavodă indică guvernul român ca făcând jocurile Chinei în defavoarea companiilor americane.

"Dacă vă uitaţi pe presa americană de astăzi , veţi vedea peste cinci articole în care se vorbeşte despre afacerea Cernavodă. Ca să vă daţi seama înspre ce îndreaptă această ţară coaliţia toxică PSD-ALDE susţinută de UDMR. Deci oficialii americani vorbesc despre guvernul PSD-ALDE, care este un grup mafiot, care face jocurile Chinei. Aici nu e vorba despre Opoziţie sau de Putere, ci e vorba despre un stat care ieri a dat adjudecare unei companii chineze de stat, din nou, a doua oară, după guvernul Ponta, pentru reactoarele de la Cernavodă. Gândiţi-vă că avem aici discuţiile din subcomisia de energie şi de securitate naţională, dialogul purtat între un congresman republican şi un secretar de stat care arată dimensiunile grozăviei ticluite la Bucureşti", a afirmat Rareş Bogdan.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.