Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aplicaţiile de ridesharing - Uber şi Bolt - au fost interzise de astăzi în România odată cu intrarea în vigoare a modificărilor la legea taximetriei - susţine o parte a presei. Pe de altă parte, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă că totul este un fake-news şi că nimeni nu a fost interzis. Mai mult, Guvernul ar urma să reglementeze legal în perioada următoare ride-sharing-ul.

Interzise sau nu, cu şoferi amendaţi sau nu de poliţie, călătoriile cu Uber sau Bolt au devenit o provocare financiară pentru clienţi, care au început să se plângă de joi dimineaţa de tarifele explozive ale curselor. Un exemplu, o cursă care costa de regulă în jur de 50 de lei a trecut de 80 de lei simţitor. Dar la asta trebuie luat în calcul şi tariful majorat recent de Uber pentru anumite intervale orare, dar şi vremea de afară care, de regulă, facilitează tarifele dinamice.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.